نشست‌های تعیین دستمزد ۹۷ همچنان ادامه دارد

زیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه رایزنی ها برای تعیین دستمزد ۹۷، از صبح امروز(شنبه) نشست مشترکی با نمایندگان کارگری در محل این وزارتخانه برگزار کرده است و بعد از آن، جلسه ای نیز با نمایندگان کارفرمایی دارد. ر این نشست نمایندگان کارگری در شورای عالی کار آخرین چانه زنی ها برای افزایش حداقل دستمزد سال ۹۷ را با عالی ترین مقام وزرات کار انجام می دهند.

«علی ربیعی» بعد از برگزاری دو نشست جداگانه با نمایندگان کارگران و کارفرمایان، امشب در جلسه مشترکی با حضور وزیران اقتصاد و صنعت، معدن و تجارت، درباره افزایش دستمزد ۹۷ تصمیم گیری نهایی را انجام خواهند داد.

نهمین نشست شورای عالی کار با موضوع تعیین حداقل دستمزد سال ۱۳۹۷ با حضور وزیران تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت و اموراقتصادی و دارایی دیروز (جمعه)برگزار شد.

در این نشست که رییس سازمان ملی استاندارد ایران و نمایندگان کارگری و کارفرمایی به عنوان ۲ ضلع دیگر شورای عالی کار حضور داشتند، بین خواسته های گروه های کارگری و کارفرمایی اختلاف زیادی بود، به گونه ای که ربیعی در پایان نشست به این فاصله نظرات نیز اشاره کرد.

وزیر تعاون در این زمینه توضیح داد: مبنای افزایش دستمزد نرخ تورم و سبد معیشت کارگران است اما شیوه محاسبه سبد معیشت در کارگروه دولت و کارفرمایی با کارگروه کارگری متفاوت بود.

وی گفت: گرایش من به افزایش قدرت خرید کارگران است در حالی که باید به تولید نیز کمک کرد.

وی، موضوع مزد کارگران را بسیار مهم دانست و افزود: مزد کارگران نه فقط روی زندگی آنها و مزدبگیران بلکه روی قدرت خرید و قیمت تمام شده تولید نیز تاثیر دارد.

به گفته ربیعی، در این نشست بحث اصلی، نظرات کارفرمایان در این زمینه بود که نمی توان به یکباره قدرت خرید کارگران را افزایش داد.

در جلسه هفته گذشته که از سوی شورای عالی کار برگزار شد، هزینه سبد معیشت کارگران پس از چند جلسه بحث و تبادل نظر، ۲۶ میلیون و ۷۰۰ هزار ریال تعیین شد که نسبت به پارسال یک میلیون و ۸۰۰ هزار ریال افزایش یافت.

بر اساس ماده ۴۱ قانون کار، حداقل دستمزد کارگران باید بر اساس نرخ تورم و سبد هزینه خانوار کارگری تعیین شود اما تاکنون فقط نرخ تورم ملاک قرار داده می شد.

نرم‌افزار جامع مالی و اداری ویژن

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. کارگر بدبخت چه گناهی کرده که باید تو سری خور باشه.ما گناه کردین کارگر شدیم.کارگر باید همیشع جلوی زنو بچش سرش پایین باشه چون حوقوقش به نیمه ماه هم نمیرسهواقعا اینه عدل علی که از ش دم میزنید.هرچی افزلیش حقوقه ماله کارمند جماعته.یه باره بگید قشر کارگر سرشونو بذارند زمین و بمیرند.خلاص.خسته شدیم دیگه از این زندگی.

دکمه بازگشت به بالا